FARBA ZA KOSU I HIDROGEN

Maxitone farba za kosu sa lipozomima

Bojenje kose od davnina predstavlja nešto što posebno privlači pripadnice lepšeg pola. Korišćenjem različitih biljaka, njihovog korenja i cvetova, mlevenjem istih i mešanjem sa vodom ili cajevima, nanošenjem na vlasi kose, one su poprimale najrazličitije boje. Napretkom tehnologije sada možete znatno skratiti čitav taj proces i ofarbati kosu u Vama željenu boju u toplini svog doma ili u frizerskom salonu.

Bilo da se opredelite za svetliju ili tamniju nijansu od Vaše prirodne boje kose, proizvodjači farbi za kosu su spremni da Vam ponude široku paletu boja. Farbe za kosu "MaxiTone" izdvajaju se visoko iznad konkurencije svojim kvalitetom i negom koju pružaju Vašoj kosi. Nije svejedno kojim ćete bojama ofarbati Vašu kosu, prvenstveno iz razloga što mnoge sadrže supstance koje oštećuju vlasi i dovode do opadanja kose. Praćenjem svetskih trendova pri proizvodnji farbi za kosu MaxiTone uspešno odgovara zahtevima tržišta kada je reč o najkvalitenijim farbama za kosu.

Najveći izbor boja koje Vam MaxiTone može ponuditi omogućava Vam produženi efekat postojanosti boje i do 4 puta u odnosu na druge farbe. Poboljšana formula MaxiTone farbi za negu i bojenje kose čuva vlasi od oštećenja i daje Vam mogućnost da istaknete svoju individualnost.

MaxiTone farbe za kosu možete pronaći u 38 nijansi od najsvetlijih do najtamnijih tonova koje će Vam pomoći da budete kreativni i neponovljivi.

Obogaćene UV zaštitnim faktorom, bademovim uljem i specijalnim fiksatorima za kosu, MaxiTone farbe za kosu postaće Vaš saveznik za lepu i negovanu kosu. Najkvalitetnije farbe za kosu koje možete pronaći na našem tržisšu pomoći će Vam da zablistate u svom punom sjaju.

Po veoma pristupačnim cenama potražite Vašu željenu nijansu MaxiTone farbe za kosu.

Probudite boginji u sebi, izgledajte zanosno i budite primećeni gde god da se pojavite uz "Maxitone" farbe za kosu.

Obnovi pretragu